Graveren - Kies je favo serie leer:

Leer 10mm

  • max. twee regels tekst
  • max. 10 karakters per regel
  • gravure staat horizontaal, als op de foto
  • keuze uit twee lettertypes

Kies deze serie

Leer 15mm

  • max. drie regels tekst
  • max. 8 karakters per regel
  • uitzondering is een datum, die mag voluit
  • gravure staat verticaal, als op de foto
  • keuze uit twee lettertypes
Kies deze serie

Laat je leren armband door mij graveren!

Maak je armband extra bijzonder door hem te laten graveren! Wil je een datum in de armband laten zetten, je initialen of een naam, dat kan allemaal. Let op: als je ervoor kiest om de armband te laten graveren kun je hem niet meer ruilen. Twijfel je over de maat, bestel hem dan een maatje groter, want een te grote armband kan achteraf eventueel verkleind worden.

Voor het laten graveren van de leren armband betaal je een toeslag van € 9,95. Verzending na circa 5 werkdagen.

keuze uit twee lettertypes

Kies je voor het strakkere lettertype Modern, of ga je liever voor Sierlijk?

Graveer je heren armband van leer met een modern lettertype
Graveer je heren armband van leer met een sierlijke letter

laat je heren armband van leer graveren

Op zoek naar een heren armband van leer met de mogelijkheid tot graveren? Maak de leren armband extra bijzonder door deze te laten personaliseren met een gravure. Je hebt de keuze uit het toevoegen van één of meerdere namen, initialen of een speciale datum. Hierboven staan de verschillende series waaruit je kunt kiezen. Vraagt je je af of je een smalle leren armband wilt of juist een stoere, brede variant? Als je twijfelt of advies nodig heeft, neem even contact op via het contactformulier.

Een heren armband van leer graveren is ook een perfect cadeau-idee. Het is een persoonlijk en uniek geschenk dat een gevoel van geluk kan opwekken. Het dragen van een leren armband met de naam van een geliefde of dierbare roept herinneringen op aan bijzondere momenten die samen zijn beleefd. Of het nu gaat om de geboorte van een kind, een speciale datum of de naam van een overleden dierbare, het dragen van zo'n armband heeft een diepgaande betekenis. Je kunt er ook voor kiezen om de armband te personaliseren met de naam of initialen van de ontvanger. Door te zoeken naar heren armband leer graveren, kun je een armband vinden die perfect past bij de stijl en smaak van de persoon aan wie je het cadeau wilt geven. Met een leren heren armband met naam geef je niet alleen een prachtig accessoire, maar ook een betekenisvol cadeau dat voor altijd gekoesterd zal worden.

Onze armbanden zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren sluitingen, waaronder zilverkleurig, mat zwart en zelfs mat goud! De heren armband leer graveren ziet er telkens weer anders uit: de naam wordt donker op een armband met zilverkleurige sluiting, champagnekleurig op de mat zwarte sluiting, en weer donker op de leren heren armband met naam met een gouden sluiting. Een leren heren armband met een naam graveren is het perfecte cadeau voor elke man die op zoek is naar een betekenisvol accessoire. Je kunt namelijk diverse persoonlijke en speciale gravures toevoegen. Er zijn talloze mogelijkheden om de armband uniek en persoonlijk te maken, zoals het graveren van de naam van de ontvanger, belangrijke data zoals een geboortedatum of jubileum, symbolen of initialen. Wat je ook kiest om te laten graveren, een heren armband van leer met gravure is een tijdloos en stijlvol cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden.