Over Milez

Ik ben Sandra, trotse eigenaar van Milez, en ik maak graag jouw mooiste armband!

Milez armbanden

Als inkoper van woonaccessoires reisde ik jarenlang veel naar Azië, en in India kwam ik in een leerfabriek terecht. Al die kleuren, huiden en ambacht, dat maakte indruk. Mijn liefde voor leer en voor vakmanschap is daar ontstaan. In 2014 begon ik met het merk Mira Jewelz, ging op zoek naar de mooiste stukken suède en maakte daar leren armbanden voor dames van. Een hele fijne hobby naast mijn fulltime baan. 

In de zoektocht naar een betaalbare mooie armband voor mijn vriend vond ik eigenlijk niet wat ik zocht. Dat zorgde ervoor dat ik zelf aan de slag ging en een kleine serie heren armbanden aan mijn collectie toevoegde. Dat werd een hit, en het merk Milez was geboren. Inmiddels ben ik fulltime ondernemer en ben ik iedere dag bezig met mijn passie: mannen helpen hun mooiste armband te vinden. 

Het merk Milez staat voor vakmanschap, voor stoere robuuste armbanden van hoge kwaliteit, en voor aandacht. Ik maak alle armbanden zelf in mijn atelier, met de grootste zorg. Mijn missie is om iedere klant te voorzien van zijn mooiste armband. Of iemand nu een kleine pols heeft of juiste een hele brede, ik maak hem voor je. Ik gebruik alleen het mooiste leer, met echte RVS sluitingen. Zo weet ik zeker dat je jarenlang plezier van je armband zult hebben. Om ook te gekke kleurencombinaties te kunnen maken heb ik recent natuurstenen kralen aan het assortiment toegevoegd. Iedere steen is anders, dat maakt de armbanden uniek!

Heb je een vraag, zoek je een speciale kleur of iets anders, laat het me weten via het contactformulier en je hoort snel van me.

 

Vakmanschap - ambacht - persoonlijk

milez

Jouw mooiste armband