Verzenden en retourneren

Verzenden

Alle bestellingen worden binnen een werkdag verstuurd, met uitzondering van armbanden met Gravure, of armbanden die ik op jouw verzoek speciaal op maat voor je maak. Deze worden na maximaal 5 werkdagen verstuurd.

Alle armbanden worden als brievenbuspakketje verstuurd, inclusief track en trace code. Zodra je bestelling onderweg is word je daarvan via de mail op de hoogte gehouden.

De verzendkosten bedragen € 2,95. Bestel je voor meer dan € 49,90 dan versturen we je bestelling gratis.

Ruilen / Retourneren

Je hebt het recht je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te ruilen of retourneren.

1. Ruilen

Wil je de armband ruilen, stuur dan een mailtje naar: info@milezbracelets.nl en vermeld daarin welke maat/kleur je graag wilt ontvangen. De retourkosten zijn voor je eigen rekening, wij betalen de verzendkosten van de nieuwe maat/kleur.

2. Retourneren

Wil je de armband retourneren en maak je gebruik van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nog 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd krijg je het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een gedeelte van je bestelling wilt retourneren en het uiteindelijke aankoopbedrag is minder dan €49,90 dan worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht.

Om te retourneren stuur je de armband naar onderstaand adres. Voeg het modelformulier voor herroeping ingevuld toe aan het pakket, zodat we je retour goed kunnen verwerken.

Milez
Warmelo 11
3894AS Zeewolde

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we de waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en verpak het zorgvuldig.

Kosten voor retourneren

De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor eigen rekening en is op eigen risico. Deze kosten bedragen circa €4,15 voor een brievenbuspakje en circa €6,95 voor een pakket, afhankelijk van welke vervoerder je gebruik maakt. Bewaar altijd het verzendbewijs tot wij bevestigd hebben dat we de geretourneerde producten ontvangen hebben.

Armbanden die ik speciaal op maat gemaakt heb (op specificatie van de klant), kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing.